Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Mmm… aftellen naar de Week van de Eclair

Eclairisten en andere fanaten van de eclair hebben iets om naar uit te kijken! Want vanaf deze zaterdag, 18 juni, tot en met zondag 26 juni staat de lekkernij in de kijker tijdens de Week van de Eclair, ondertussen al voor het vierde opeenvolgende jaar.

De traditionele eclair wordt nog steeds erg gesmaakt, maar natuurlijk staat de echte liefhebber ook open voor meer vernieuwende smaakcreaties. Daarom tonen bakkers en patissiers tijdens de Week van de Eclair hun oneindige creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan de Eclair Aardbei Yuzu, Eclair Belgicafé, Eclair Mango Exotic, Eclair Rocher, Eclair Francobelge, Eclair Paris-Brest Pistache… of sommige bakkers zullen zelfs hartige varianten aanbieden. Voor elk wat wils dus.

Vorig jaar meer dan 800 deelnemende bakkers en patissiers

Wil je jezelf trakteren op een eclair met een oertraditionele of een supernieuwe smaak? Ver hoef je niet te gaan, want er zullen honderden bakkers en patissiers deelnemen. Je herkent hen aan de raamsticker van de Week van de Eclair. Initiatiefnemer van de Week van de Eclair is Puratos, leverancier van grondstoffen voor bakkers, patissiers en chocolatiers.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Fukasawa ontwerpt SodaStream-bruiswatertoestel enso

SodaStream lanceert een nieuw state-of-the-art bruiswatertoestel. Enso is ontworpen door de beroemde Japanse designer Naoto Fukasawa. Het heeft een elegante en strakke look, met een roestvrijstalen buitenkant

6 vre-se-lijk lekkere Halloweendrankjes

Geen Halloweenfeest zonder aangepaste drankjes. Met SodaStream bereid je in een handomdraai je eigen griezelcocktails en -mocktails. Durf jij deze huiveringwekkende recepten aan? Pumpkin Punch